29 iulie 2008

Un secret bine pazit de NASA

Extraterestrii i-au contactat pe oameni, dar mai marii lumii ne-au ferit de a afla acest adevar. Afirmatia a fost facuta, zilele trecute, de dr. Edgar Mitchell, fost astronaut pe Apollo 14 si al saselea om care a pasit pe luna. El spune ca a stiut de vizitele alienilor pe Terra in perioada cat a lucrat la NASA.

O fi un sambure de adevar in cele sustinute de astronaut, dar o intamplare si mai stranie, petrecuta pe Luna, pare-se, in 1969, ne-a fost ascunsa inca de la primul pas facut de om pe “astrul noptii”

Coborand si ultima treapta a modulului lunar, Neil Armstrong ar fi vazut imprimate-n praful selenar urme ciudate. Acesta le-a urmat pana in gura unui crater, din a carui scobitura a aparut o aratare cu palariuta neagra si chimir. Creatura umanoida i-ar fi intins hotarata mana unui Armstrong uimit si s-ar fi prezentat: “Servus, io mi-s Ion!”. Astronautul, siderat, l-ar fi intrebat: “De unde esti tu, «Ion»?”, si, astfel, ar fi aflat ca tipul era de langa “Sibiu”. Privind iscoditor imprejur, Armstrong a vrut sa stie cu ce a venit “Ion”-ul pe luna. Iar acesta i-ar fi dezvaluit secretul dintr-o suflare: “Apai, cu branza am venit”.

Veridicitatea intamplarii este sustinuta si de un citat din lucrarea englezului John Heywood, “Proverbs”, scrisa la anul 1564, unde se spune ca “luna este alcatuita dintr-o branza verde”. În context, “verde” înseamna “nou”, pentru ca branzeturile proaspete sunt pline de gauri, asa cum este plin de cratere solul lunar.

Niciun comentariu: