19 iulie 2008

Blonda Lenuta si Miluta "Poc"/ fac cat zero, la un loc

Blonda care stie sa dea la iveala din manecuta biletele exerseaza acum o miscare noua: "smuls-aruncat de pedelisti (la ordin) din partid". I s-a facut rost si de un teren de joaca, aparent generos, respectiv organizatia municipala Constanta a unui partidulet. Pentru a fi luata in serios, duduia s-a pus fuga-fuguta pe treaba.

A infierat, a taiat si a spanzurat in randul celor pe care chiar ea i-a coordonat de la "centru", printre altii. E firesc sa te intrebi de ce nu si-a facut si o sanatoasa autocritica, asa cum era la moda inainte de '89. Probabil, pentru ca in anii aceia varsta nu a ajutat-o sa ajunga membru al conducerii pcr si nu se pricepe si la asta.

In ajutorul ei a sarit chiar seful-trompetica, taman de la Cluj. Care a subliniat, raspicat, dupa cum i-a dictat sforarul al mare, ca blonda are tot sprijinul conducerii de partid (si de stat).

Insa, nimic nu pare sa ii sperie pe contestatarii de la malul marii demisi de mandra parasutata de la Bucuresti. Nici ta-ra-ra-ul lui Miluta, nici scuturatul din cap al Lenutei. Ceea ce poate insemna ca "manuitorul de marionete" ramane, pe zi ce trece, cu din ce in ce mai putine sfori in mana.
Si povestea nu s-a terminat, inca.

Niciun comentariu: