22 iulie 2008

Stela Popescu are dreptate!



“Barbatilor le plac femeile plinute. (…) Sariti pe cozonac, sariti pe chiftelute!”, sunt versuri dintr-un scheci al Stelei Popescu pe care l-am auzit acum 15 - 20 de ani. Vioaia actrita lansa un indemn care desena un zambet sceptic pe fetele doamnelor si domnisoarelor. Cum sa fie asa, cand, se stie, barbatii nu-si mai dezlipesc ochii de pe imaginele cu fotomodele?

Si da-i, si lupta, ma cherie, cu kilogramele, in cautarea siluetei “snur”, fara… si fara… Si, cand colo, ce sa vezi? I-a pus naiba pe sociologii britanici sa faca un studiu privind dimensiunile corpului femeii perfecte. Informatia a aparut recent in revista “Fabulous” si a stirnit, sper, dezamagirea in rindul acelor lady care propavaduiesc liposuctia si infometarea.

Barbatii sunt innebuniti dupa femeile care au curbe generoase, jinduiesc la fotomodele si cedeaza “instant” in fata siluetelor plinute. Conform studiului, corpul feminin perfect este reprezentat de trei siluete absolut diferite. Prima masoara în piept 89 de centimetri, a doua, doar 81 cm, iar a treia are un “contur” de 99 de centimetri.

Fara a promova obezitatea, vestea buna data de cercetatori doamnelor aflate in lupta cu kilogramele este ca marea majoritate a barbatilor nu vor sa-si lase partenerele sa slabeasca.

Pacat ca misoginii astia de cercetatori nu ne ajuta sa aflam cate ceva si despre ce vor sa vada femeile la noi, barbatii. Poate ar trebui sa ne orientam dupa succesul baietilor de la Chippendales…

Niciun comentariu: