07 august 2008

Unde dai si de ce crapa

O sinistrata din Saucesti l-a “tras de maneca” pe presedintele Traian Basescu, cand a venit in localitate sa evalueze dezastrul, iar acum a primit cele necesare constructiei unei noi case.

La momentul intalnirii lor de luni, Traian Basescu s-a dat “deranjat” de insistentele femeii de 76 de ani, pe care a si admonestat-o: “E frumos ce faci? Cred ca decenta este necesara si pentru tineri, si pentru batrani!”. Mamaia nu a luat seama la ofuscarea prezidentiala (cu greu mascata) si a continuat a se plange.

De voie, de nevoie, Traian Basescu a trebuit sa intareasca ideea ca locuinta ii va fi refacuta. Asa se face ca ieri, pe la pranz, un camion cu materiale de constructii a poposit in Saucesti, cu destinatia bine stabilita: Sofia Ionescu Rusu.

Pilda intimplarii este ca sa te plingi e bine numai daca stii catre cine te indrepti. Mamaia Sofia si-a ales bine umarul si a castigat. Nitel sifonat din poveste a iesit taman binefacatorul. Unii dintre consatenii care au aflat de intamplarea batrinei au spus ca “pe Basescu sa-l voteze cei carora le ridica locuintele”, ca ei nu o mai fac. Nici o fapta buna nu ramine nepedepsita!

Niciun comentariu: