26 august 2008

Mi-s calugarita miss!

Calugaritele catolice au ocazia sa participe, in septembrie, la primul concurs de frumusete dedicat lor. Ideea organizarii acestuia i-ar apartine, potrivit cotidianului Corriere de la Sera, parintelui Antonio Rungi, de la o dioceza din Italia. El asteapta fotografiile calugaritelor dornice sa se inscrie in competitie, pentru a le posta pe blogul personal. Acolo, internautii isi vor da votul pentru cele mai frumoase dintre “maicute”.

Preotul le face reclama surorilor cu vorbe demne de un petitor profesionist. Carnal ca un mirean, parintele Rungi alunga imaginea calugaritelor “batrine, slabe si triste” (!) si lauda nurii si vitalitatea surorilor tinere originare din Africa si America Latina, cu accent plescaind pe cele din Brazilia.

Sint convins ca exista “un farmec pudic, care provine din inima si suflet”, specific calugaritelor. Insa stiu si ca filmele porno care redau imagini cu “calugarite” violate fac furori printre fetisisti. “Frumusetea este un dar de la Dumnezeu, iar calugaritele sint, inainte de toate, femei”, spune preotul, iar eu nu-l contrazic. Sa fim si noi, inainte de toate, oameni deschisi la minte si sa vedem ce va iesi de pe urma acestui concurs. Ideea indusa de calugarite preotului - nici buna, nici rea, dar cert originala - denota ca asta asteapta ele de la noi.

Niciun comentariu: