20 august 2008

Curve fara p(l)ata

Perioada concediilor, au aflat ziaristii din presa centrala, subtiaza veniturile prostituatelor din Capitala. Aflam, asadar, ca tariful fetelor de inchiriat cu ora a cunoscut o reducere de o suta de lei, de la 250 la 150 de lei. O alta veste prosta pentru prostituate este ca piata este sufocata de tirfulite tinere (a se citi “nou intrate in bransa”) care practica preturi de dumping, mult sub cele ale curvelor cu state vechi.

Subiectul cu necazurile estivale ale “pocnitorilor” de Bucuresti e din categoria celor cu care mai umpli, vara, ziarul sau timpii de emisie ai telejurnalului. Cu toate astea, nu e unul de neglijat. Nu de noi, muritorii de rind, ci de politicienii si legiutorii care ne conduc destinele.

Cind afli cit cistiga o curva intr-o ora si cit de multe parasute stau la coada sa paractice meseria asta, 365 de zile pe an, ar trebui sa ti se aprinda beculetul. Auzim, de 18 ani, aceeasi placa zgiriiata despre lipsa fondurilor la buget. Legiferarea prostitutiei ar aduce o caruta de bani guvernatilor. Ca-i moral sau imoral, asta-i o alta poveste! Industria asta chiar functioneaza (incercati sa-mi enumerati alte trei “ramuri” la fel de productive), mina - ma rog - de lucru exista, cerere, din plin, iar bugetul nu cistiga nimic de aici. Nici macar satisfactia de a fi intretinut (si) de curve!

Niciun comentariu: