02 august 2008

Revolta impotriva e.off. Pardon, e.on!

Ii admir pe primarii din judetul Bacau care, joi, si-au manifestat public indignarea fata de serviciile prestate platitorilor de curent electric de e.on Moldova. Le-a trebuit cam mult pana sa ia aceasta hotarare! Ori nu au gasit, pana acum, momentul potrivit sa o faca, ori, (cam prea) rabdatori, ca tot romanul, au tot sperat ca lucrurile se vor indrepta de la sine. Numai ca e.on-ul nu presteaza prost din cauze “naturale”, ci pentru ca “nemtii” au inteles ca in Romania “merge si asa”.

Primarii nemultumiti sunt, deocamdata, la faza declarativa. Sper sa se si urneasca in directia pe care au propus-o, anume aceea de a strange semnaturi de la beneficiarii nemultumiti si de a angaja o firma de avocatura pentru a actiona in instanta e.on. O firma care, de altfel, da senzatia ca ar fi implicata si in vinzarea de luminari la kil, dupa cat de des intrerupe furnizarea de energie electrica in comunele judetului.

Am prieteni la “tara”, pe care ii vizitez frecvent, si stiu ca-si dezgheata frigiderele atunci cind vrea e.on-ul, si nu atat de rar pe cat scrie in cartea tehnica a aparatului. Hazosi, unii au nascocit si o gluma pe tema asta: “Hai la noi, ca facem «praznic»! Iar ne-au luat «astia» curentul si se strica ce avem in congelator”, suna invitatia lor.

Pacat ca reprezentantii unei firme atit de mari isi dau singuri cu firma in cap. E.”off” (stins, in lb. engleza) li se potriveste mult mai bine decit e.”on” (aprins - lb. engleza).

Niciun comentariu: