02 septembrie 2008

Ultimul zvacnet al lui V. C. Tudor

Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a negociat cu democrat-liberalii si va detine in continuare functia de vicepresedinte al Senatului. Pentru a-si pastra fotoliul, liderul peremist a dat la schimb doua posturi de secretar, la Senat si la Camera Deputatilor, si a cedat conducerea Comisiei economice a Camerei Superioare.

Precum Hopa-Mitica, V. C. Tudor s-a descurcat (a cita oara?) pentru a rezolva o problema care-i intretine vanitatea, dar nu ajuta cu mai nimic partidul pe care il conduce. In schimb, supusii sai din PRM vor trebui sa faca sluj la pedelisti, cind acestia vor inainta Parlamentului demersuri antiguvernamentale. Asta-i intelegerea!

Tatuc al unui partid dezumflat si flasc, V. C. Tudor sustine ca, astfel, i-ar fi facut in ciuda “solutiei imorale” Dan Voiculescu, a carui formatiune politica - PC - a refuzat sa-i cedeze pozitia. “Pentru mine, acest partid a murit”, s-a pronuntat bardul, referindu-se la PC. La cum arata sondajele si rezultatele alegerilor locale din iunie, Corneliu Vadim Tudor si PRM sunt pe duca si nimeni nu-i dornic sa-i resusciteze, in noiembrie. PC, se pare, va fi salvat de vesnicul aliat interesat de “antenele” lui Felix, PSD.

Niciun comentariu: