23 iunie 2008

Cuvinte cheie: pareri, dupa, Euro, 2008, tare, prost

Victor Piturca e un antrenor de doi bani. Sau e genial? Echipa nationala a Romaniei a jucat execrabil in meciurile din turneul final al Euro 2008. Sau a avut doar un incredibil ghinion?
Ne antrenam prea mult la jocul defensiv. Atacantii se bilbiie, dar si fundasii nostri sint din alt film. Il schimbam sau nu pe Piturca?

Vinovat de eliminarea Romaniei din grupele turneului final din Elvetia si Austria este Mutu, ca a ratat penalty-ul din meciul cu Italia. Ba-i chiar genial, Adrian al nostru, ca doar el a inscris primul, unicul si ultimul gol al nationalei in Elvetia.

Banel e cu vaca. Cind se trezeste cu mingea la picior si cu poarta adversarilor in fata face ochii mari. Cica, zic gurile rele, nu poate sa traga intr-o plasa care nu-i aparata de un goalkeeper cunoscut. Asa ca, daca nu-l vede pe Lobont intre buturi, da pe linga, aiurea-n tramvai.
Ei, as, "Jardel" al nostru alerga peste 12 kilometri intr-un meci. Ce daca o face fara rost?! Aratati-mi un alt fotbalist care e in stare de performanta asta!

Cea mai gustata faza din meciul Romania - Olanda a fost cea cu "vintul" tras de un batav pe banca de rezerve. Aia la care toti colegii lui si-au ridicat gulerele echipamentului peste nas, sa-si miroase transpiratia proprie, nu duhoarea erupta din matele aluia. Ai nostri n-au fost in stare sa faca nici atit: sa ne amuze.

Jucatorii echipei nationale a Romaniei de la Euro 2008 au fost mai presus decit inaintasii lor la un singur capitol: la cintat Imnul National. Au facut-o, fapt cert, din suflet. Dar au cintat prost. Tare si prost. Mai putin prost decit au jucat, dar mult mai tare.

Un comentariu:

val mănescu spunea...

http://goguta.blogspot.comhttp://goguta.blogspot.com
HOPA!!! Bine, Poe! Dă-i-nainte! La jdemii de commenturi!

A verry wrong ideea
În timp ce eram la volan, neavând altceva mai bun de făcut întrucât drumul era drept şi fierbinte, m-am gândit să creez un banc. Doar şi eu fac parte din popor, sunt destul de anonim şi, uneori, cam spontan.
Iată-l:
Întrebare: De ce li se spune fanilor echipei noastre naţionale "SUPORTERI" ?
Răspuns: Pentru că o suportă!
N-aţi râs? Nici eu.

In fotos: doi simpatizanţi ai echipei naţionale piţurciene, care au suportat la greu trăscău după
eliminarea băieţilor noştri din CE.

Dacă sunteţi suficient de atenţi, veţi observa
că ochii lor exprimă strigătul de victorie
caracteristic românilor:
FRAŢILOR, AM ÎNFRÂNT!!!
publicat pe http://www.varanus-varanus.blogspot.com/
cu tot cu poze.